torstai 18. kesäkuuta 2015

Vihdoin ja viimein on aikaa laittaa päivitystä...

Kesäkuun sny pakettit tuli jo viime viikolla, paketti oli aivan mahtava! Sain myös snyltä viestin facebookissa jossa sitten hän "paljasti" itsensä, eli snyni oli Pia ja anteeksi Pialle en kerennyt ottamaan kuvaa toukokuun paketista kun se saapui ja sitten se unohtui kokonaan jälkeenpäin.


Kesäkuun paketissa sain aivan ihanan mukin! Mistä muki on hommattu? Nimittäin isosiskokin rakastui tuohon ja haluaisi samanlaisen :)



Viimeaikoina minut on pitänyt kiireisenä pääsykokeet joihin tuli luettua toukokuu ja toukokuun lopussa ja kesäkuun alussa olen käynyt nuissa pääsykokeissa niin en ole oikein joutanut neulomaan ja tällä hetkellä puikoilla on kahdet sukat ja myös keskeneräisenä matto ja päiväpeite joita olen aloittanut virkkaamaan....

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa,että tykkäsit paketeista. Hankin mukin Minimanista. Hyvä, että oli mieluinen. Ootko ehtiny jo testata mustikkakahvia? :) Mihin kouluihin hait?
    Hyvää juhannusta!
    -Pia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ole vielä maistanut mustikkakahvia, mutta aivan varmasti piakkoin maistan :) hain ammattikorkeakouluun medianomiksi, sosionomiksi ja toimintaterapeutiksi ja myös varalta ammattikouluun vaatetusartesaaniksi ja tekstiiliartesaaniksi.....

      Poista
  2. Hienosti kasattu ihana paketti.

    Tsemppiä, toivon, että pääset opisekelemaan.

    VastaaPoista